qui som

Érase una vez un artesano argentino y una diseñadora catalana que se conocieron colgados de un trapecio y decidieron empezar a construir una familia juntos, su primer proyecto creativo en tierra firme.

Desde entonces no hemos parado de crear. Nuestras inquietudes y los distintos retos de la vida nos han llevado a buscar respuestas y dar soluciones a problemas cotidianos, domésticos o de crianza.

Y el cuento continúa…

Transformar els objectes, donar-los la volta buscant nous usos i allargant la seva vida útil, és una manera de transformar també el món que habitem i la manera de relacionar-nos amb ell. El nostre compromís amb l’entorn, tant natural com social, s’ha convertit en el sentit principal de la nostra feina, el nostre punt de partida, la nostra raó de ser i la nostra manera de fer.

El nostre convenciment que hi ha altres maneres de viure (aprofitant millor els recursos que tenim) i que una altra manera de consumir és, no sols possible sinó necessària, ens ha fet embarcar-nos en una nova aventura. Fa uns mesos, hem obert un estudi, taller i botiga a l’Eixample de Barcelona, un espai molt especial que ens permet estar a peu de carrer, compartir la nostra experiència i rebre les necessitats i suggeriments de la gent que ens visita amb curiositat, generant així teixit i sinergies amb el barri.

Petits gestos individuals, poden generar grans transformacions a escala social i entenem la sostenibilitat com un requisit indispensable del disseny.

Fent probes amb el mobiliari de Veritas, al carrer, on més ens agrada estar!